Uniek in Europa: Bowers & Wilkins 800 Home Cinema Event met McIntosh Versterkers

BW_cinema_802_HTM_SUB.jpg

Dit is hét evenement voor audio- en home cinema-liefhebbers dat je niet wilt missen! Voor de eerste keer in Europa presenteren wij een volledige Bowers & Wilkins 800-serie home cinema setup, volledig aangestuurd door de iconische McIntosh versterkers. Bereid je voor op een audio-ervaring die je nog nooit eerder hebt beleefd.

De opstelling:

Frontspeakers: De fenomenale Bowers & Wilkins 801D4, aangedreven door de McIntosh MC1.25 KW Mono versterkers, voor ongeëvenaarde helderheid en kracht.
Surroundspeakers: De indrukwekkende Bowers & Wilkins 802D4, aangestuurd door de McIntosh MC611 Monoversterkers, brengen de surroundervaring naar een hoger niveau.
Surround Back speakers: De Bowers & Wilkins 803D4, aangestuurd door de McIntosh MC462, zorgen voor een volwaardige 360° audio-ervaring.
Europese primeur: SVS stelt zijn gloednieuwe 17 Ultra subwoofer-serie voor. Voor het eerst in Europa zul je niet één, maar twee van deze krachtige subwoofers horen in een volledige surround-opstelling. De basdreun zal letterlijk door je heen gaan!

Wanneer?

Vrijdag 25 oktober: 18u tot 21u
Zaterdag 26 oktober: 13u tot 21u
Zondag 27 oktober: 13u tot 21u
Mis deze unieke kans niet om de ultieme combinatie van Bowers & Wilkins en McIntosh versterkers in actie te zien (en horen)! Bezoek ons op deze data voor een onvergetelijke ervaring in high-end home cinema.